Zwemluiers aanbieding

Als je wilt gaan zwemmen met je kleintje is het beslist noodzakelijk om een zwemluier te gebruiken. Een zwemluier zorgt ervoor dat kleine ongelukjes tijdens het zwemmen niet in het zwemwater belanden. Er is een flink aantal leveranciers van zwemluiers, en daar kun je met een zwemluiers aanbieding flink van profiteren. Alle zwemluiers aanbiedingen vind je op pampersweekaanbiedingen.nl. Als je je op de nieuwsbrief abonneert krijg je de aanbiedingen wekelijks gratis in je mailbox. Dat is de beste manier om de kosten van de toch al dure luiers een beetje binnen de perken te houden.

Bekijk de huidige zwemluiers aanbiedingen:

Pampers zwemluiersaanbieding

 

Waarom een zwemluiers aanbieding in plaats van een gewone luier

Het is in vrijwel geen enkel zwembad toegestaan om met je kindje met een gewone luier te gaan zwemmen. Een gewone luier zwelt enorm op door het badwater. Eventuele ontlasting komt dan meteen in het zwemwater terecht. Een volgezogen luier is ook gevaarlijk, want daardoor kan je kind naar beneden zakken. Bovendien is er een grote kans dat de luier kapot gaat en als het ware ontploft. Al het absorberende materiaal komt dan in het zwemwater terecht. Daar kan het een grote verstopping van het filtersysteem veroorzaken. Het is dus geen goed idee om met een gewone luier het zwembad in te gaan.

Wat is een zwemluier

De luiers die je kunt kopen in een zwemluiers aanbieding zijn gemaakt van speciaal materiaal, dat niet vol gaat zitten met zwemwater. De luier wordt met elastiek strak om je kindje gehouden, waardoor het vrijwel niet mogelijk is dat ontlasting in het zwemwater terecht komt. De pasvorm van de luiers is uitstekend. Wat ook erg handig is, is dat de zijkanten van de zwemluiers hersluitbaar zijn. Je hoeft dus tijdens het zwemmen niet telkens van luier te wisselen. Zwemluiers zijn erg handig, en ze zijn ook leuk om te zien. Veel leveranciers hebben een zwemluiers aanbieding met prints van leuke figuren, bijvoorbeeld van Disney.

Herbruikbare zwemluiers aanbieding

Een wegwerp zwemluier is handig als je in je woonplaats naar het zwembad gaat of als je vanuit je woonplaats een strandtripje kunt maken. Wegwerp zwemluiers meenemen op vakantie in het buitenland is niet zo’n goed idee. De verpakkingen met zwemluiers zijn namelijk erg groot en nemen veel kostbare bagageruimte in. Je hebt er nogal wat van nodig want je kind gebruikt er zomaar 2 of 3 per dag. Voor een vakantie in het buitenland kun je beter gebruik maken van een zwemluiers aanbieding voor herbruikbare zwemluiers. Die luiers kun je na gebruik uitwassen en de volgende dag opnieuw gebruiken.

De voordelen van wasbare zwemluiers

In een wasbare zwemluiers aanbieding kun je zien dat er een grote keuze is uit allerlei leuke broekjes. Wasbare zwemluiers zien er uit als een gewoon zwembroekje met iets langere pijpen. Meestal is er een leuke print op gedrukt. De buitenkant is van waterdicht textiel en de binnenkant is van zacht polyester. Als je kind de wasbare zwemluier heeft gebruikt moet je de ontlasting weggooien. Daarna keer je het broekje binnenstebuiten, zodat het op 30 graden kan worden gewassen in de wasautomaat. Na vier uurtjes aan de waslijn is de luier alweer droog.

De laagste prijzen voor een zwemluiers aanbieding

Of je nu kiest voor een wasbare of wegwerp zwemluiers aanbieding; bij pampersweekaanbiedingen.nl vind je altijd een zwemluier voor een aantrekkelijke prijs. Wie echt op de kosten wil letten kan het beste gebruik maken van een wasbare zwemluiers aanbieding. Zo’n luier kost ongeveer 10 – 12 euro. Een wegwerpzwemluier kost ongeveer 3 euro. Dat betekent dat je de kosten van die duurdere wasbare zwemluier al na twee dagen hebt terugverdiend. Het enige nadeel is dat je die luiers zelf moet wassen.

De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!