De beste luier aanbiedingen van deze week

Ben jij op zoek naar een goede luier aanbieding? Van harte welkom op Pampersweekaanbiedingen.nl. Iedere dag zetten wij speciaal voor jou de beste aanbiedingen met de goedkoopste luiers op een rij. Zo bespaar je eenvoudig en snel op luiers, pampers en billendoekjes. Wij selecteren dagelijks de beste online aanbiedingen. Je profiteerd dus direct van de allerbeste luier aanbiedingen die er te vinden zijn.

Op dit moment zijn er aanbiedingen van deze merken:

Altijd de beste aanbiedingen

Wij snappen de frustratie die het zoeken van de beste luier aanbieding oplevert. Door de verschillende merken, maten en verpakkingen raak je het overzicht snel kwijt. Om jou te helpen selecteren wij de beste online luier aanbiedingen op onze website. Dit doen wij onder andere voor de bovenstaande merken. Ook vind je op onze website uitsluitend betrouwbare webshops als Bol.com, Wehkamp en Albert Heijn. 

Wij selecteren de beste aanbiedingen per luier merk en webshop. Zo profiteer je snel en eenvoudig van de beste luier aanbieding. Naast luiers verzamelen wij ook aanbiedingen van billendoekjes, luierbroekjes en zwemluiers.

 

 

Het beste merk: welke luiers zal ik kopen?

Luiers zijn er in verschillende vormen, maten maar ook merken. Bekende merken zijn Pampers, Huggies en Zwitsal. Er zijn echter ook genoeg huismerken van bijvoorbeeld; Kruitvat, Superunie, Jumbo, Albert Heijn, Lidl en Aldi. Het prijsniveau van de bekende merken ligt wat hoger dan de huismerk luiers. Maar zegt dat iets over de kwaliteit?

Volgens de Consumenten Bond wel. In de meest recente test van De Consumentenbond kwamen luiers van het merk Pampers als beste uit de test. De Pampers Active Fit scoorde met een 8 het hoogste cijfer. Gevolgd door de Pampers Premium Protection met een 7,8. Luiers van huismerken scoorden tussen een 7,6 en 6,0. Uit deze test bleek dat luiers van Pampers de beste zijn. De kanttekening is natuurlijk wel dat Pampers over het algemeen wat duurder zijn ten opzichte van huismerk luiers. 

Gelukkig verzamelen wij op onze website de beste pampers aanbiedingen. Profiteer van een aanbieding en koop voordelige pampers.

Het voordeel van online bestellen

Op zoek naar de beste deals

Luiermaten: welke maat moet ik kiezen?

Het kiezen van de juiste luiermaat luistert nogal nauw. Hoe beter de luier past, hoe beter het comfort voor jouw kindje. De maat van de luiers hangt voornamelijk af van het gewicht van jouw kindje. Logischerwijs is het zo dat hoe groter de maat/luier is, hoe meer deze kost. Wij aan om altijd de juiste maat luiers te kopen. Ga dus niet voor de laagste prijs, maar de juiste maat. Zo zorg je ervoor dat de luier niet te strak of te los zit en jouw kindje lekker kan bewegen.

Om het jou extra makkelijk te maken hebben wij een maattabel uitgewerkt met alle luiermaten en bijbehorende gewichten/leeftijden. Zo heb je een goede richtlijn.

Zoveel luiers gaan er per maand doorheen

Een kind draagt gemiddeld 5 luiers per dag. Dit zijn 35 luiers per week en 150 luiers per maand. Een gemiddeld kind draagt daarmee in totaal ruim 5.000 luiers. Een heel behoorlijk aantal dus. Nog een reden om gebruik te maken van luiers of pampers die in de aanbieding zijn. Want met een luier aanbieding bespaar je al snel enkele euro’s per pak. 

Extra handig zijn de maandverpakkingen of maandboxen. Met zo’n grote verpakking haal je in één keer genoeg luiers voor de hele maand in huis. Nog handiger is het wanneer je deze online besteld. Dan worden ze gratis thuisbezorgd én profiteer je van de allerlaagste prijzen. Wat niet veel mensen weten is dat producten als luiers, online vaak voordeliger zijn dan in de winkel. Naast bulkverpakkingen van luiers vind je tegenwoordig ook bulkverpakkingen van billendoekjes. Handig, want ook deze doekjes gaan er in snel tempo doorheen.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste luier aanbiedingen in je mailbox

[V] Ontvang de beste aanbiedingen in je mailbox

[V] Bepaal zelf wanneer je de aanbiedingen wilt ontvangen

[V] Mis nooit meer een mooie aanbieding

 

Alle merken

Op onze website verzamelen wij luier aanbiedingen van alle topmerken als Pampers, Huggies en Zwitsal. Maar ook van huismerken als Etos en Albert Heijn. 

Bekijk alle merken

Alle winkels

De aanbiedingen die wij verzamelen komen van betrouwbare webshops als Bol.com, Wehkamp en Albert Heijn. Vandaag besteld is bijna altijd morgen in huis.

Bekijk alle winkels 

 

 

Korting en aanbiedingen

Naast de beste luier deals verzamelen wij ook andere kortingscodes en aanbiedingen. Denk aan billendoekjes, babyvoeding en andere baby gerelateerde producten.

Bekijk alle kortingscodes en aanbiedingen

 

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!