Zwitsal aanbieding | De beste luier aanbiedingen

Op zoek gaan naar een Zwitsal luiers aanbieding ligt misschien niet zo voor de hand. Want het merk Zwitsal is vooral bekend van de heerlijk ruikende poeders en shampoos in de bekende lichtgele verpakkingen. Zwitsal heeft echter ook luiers in het assortiment. Die zijn even goed als de luiers van concurrent Pampers. Opvallend is dat de luiers van Zwitsal heel zacht zijn. Jammer genoeg hebben ze niet dat lekkere babyluchtje van de poeders, want ze zijn gemaakt van ongeparfumeerd materiaal. Maar dat kun je oplossen door wat poeder in de luiers te strooien. Kijk bij het kopen van luiers dus ook naar de Zwitsal luiers aanbieding.

 

 

Bekijk de huidige Zwitsal aanbiedingen:

Zwitsal luiers aanbieding

Vergelijking met andere merken

De producten in een Zwitsal luiers aanbieding doen in geen enkel opzicht onder voor de luiers van de concurrenten. Dat blijkt uit een klein onderzoekje dat een aantal jaren geleden is gedaan door de Consumentenbond. De Zwitsal luiers vielen bij het testpanel in positieve zin op doordat ze heel zacht zijn. Een ander positief aspect aan de producten uit de Zwitsal luiers aanbieding is de pasvorm. Vooral bij de wat grotere maten zorgt een extra plakstrip ervoor dat de luiers goed blijven zitten, soms zelfs beter dan de luiers van de concurrentie.

Pasvorm en doorlekken

Het doel van een luier is dat vocht voor een lange tijd wordt opgevangen. Als dat niet goed gaat wordt dat doorlekken genoemd. Wanneer vocht dwars door de luier sijpelt komt dit doordat het luiermateriaal niet dik genoeg is. Als het langs de randen van de luiers komt is de pasvorm niet goed. Bij de Zwitsal luiers aanbieding was geen sprake van abnormaal doorlekken. De luiers zijn ook in dat opzicht vergelijkbaar met die van de concurrentie. Door de uitstekende pasvorm komt doorlekken langs de randen nauwelijks voor.

Verschillende maten in de Zwitsal luiers aanbieding

De luiers in de Zwitsal luiers aanbieding zijn verkrijgbaar in alle reguliere maten. Dat betekent dat je ze kunt kopen in maten in de range 1 tot en met 6. Hele kleine luiers voor baby’s die te vroeg geboren zijn heeft Zwitsal niet. Ook zitten grote luiers voor kinderen in de maten 7 en 8 niet in het assortiment. Voor welke maat je in de Zwitsal luiers aanbieding moet kiezen is het best te bepalen op basis van het gewicht van je baby. Op de verpakking van de luiers staat duidelijk vermeld voor welke baby’s de luiers bestemd zijn. Dat kan dus bijna niet mis gaan.

Waar kun je de Zwitsal luiers aanbieding kopen

De luiers van Zwitsal zijn te koop via de webshops van Etos, Albert Heijn en Bol.com. Maar het is veel gemakkelijker om gebruik te maken van pampersweekaanbiedingen.nl. Daar is elke actuele Zwitsal luiers aanbieding op de website te vinden. Nog handiger is het als je je abonneert op de nieuwsbrief. Die krijg je wekelijks in je mailbox en daarin vind je elke Zwitsal luiers aanbieding die op dat moment verkrijgbaar is. Door gebruik te maken van de nieuwsbrief voorkom je dat je vergeet om op tijd nieuwe luiers te bestellen.

Zwitsal luiers aanbieding combineren met andere producten

Het leuke van een Zwitsal luiers aanbieding is dat deze soms samen gaat met de andere producten van Zwitsal. Naast de luiers is er een zeer uitgebreid scala aan producten voor de verzorging van de huid en van de haartjes. Dat gaat om allerlei soorten zeep, poeders en olie voor de verzorging van baby’s en jonge kinderen. Kies dus eens voor een Zwitsal luiers aanbieding waar ook deze verzorgende producten deel van uitmaken. Dat is een leuke en voordelige manier om met deze producten kennis te maken.

De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!