Pampers Splashers aanbieding | De beste deals

Met een Pampers Splashers aanbieding heb je de kans om samen met je baby te zwemmen. Dat is ontzettend leuk. Niet alleen voor jou, maar ook voor je baby. Door te zwemmen met je baby krijg je samen een zeer intense band. Het is al mogelijk om met een baby te zwemmen als ze nog heel jong zijn. In de meeste zwembaden wordt een zwemluier verplicht gesteld. Die kun je vinden in een Pampers Splasher aanbieding. Pampers noemt zijn zwemluiers Splashers. Die luiers hebben een speciale constructie zodat er geen ontlasting in het zwemwater terecht komt.

Bekijk de huidige Pampers Splashers aanbiedingen:

  Met Pampers Splashers aanbieding voordelig zwemmen

  In zwembaden is het verboden om met je baby te zwemmen zonder zwemluier uit een Pampers Splashers aanbieding. Je zou wel kunnen zwemmen met een gewone luier, maar dat heeft grote nadelen. Een gewone luier neemt veel water op. Hij wordt daardoor heel zwaar, waardoor je baby kan zinken. Als een gewone luier nat wordt kan er ontlasting in het zwemwater terecht komen. En een gewone luier kan door het water als het ware exploderen. De materialen uit het binnenste van de luier komen dan in het filtersysteem van het zwembad terecht.

  Wat is een Pampers Splashers?

  Een zwemluier of Splasher is een luier die bestand is tegen zwemwater. Het is een luier die erg lijkt op een klein zwembroekje, maar dan met wat langere pijpen. Het materiaal is zo gemaakt dat de luier niet zal opzwellen als hij nat wordt. Daardoor houdt een zwemluier uit een Pampers Splashers aanbieding zijn pasvorm en kan er geen ontlasting in het zwembad lekken. De zwemluiers uit een Pampers Splashers aanbieding kunnen slechts eenmaal worden gebruikt en moeten dan worden weggegooid. Het uittrekken van een zwemluier is heel gemakkelijk, want je kunt hem aan de zijkanten open maken.

  Een feestje met een Pampers Splashers aanbieding

  Als je je baby een zwemluier uit een Pampers Splashers aanbieding aantrekt is dat een feestje. De luiers zijn erg comfortabel en gemakkelijk aan te trekken. Doordat zwemluiers er erg leuk uitzien kun je je baby alvast voorbereiden op een zwempartijtje. De zwembroekjes zijn voorzien van afbeeldingen van zee- en waterdieren, zoals een krab, een octopus, een ijsje, een vlinder en allerlei andere dingen die te maken hebben met waterpret. De zwemluiers uit een Pampers Splashers aanbieding maken een zwempartijtje dus extra leuk.

  Comfort is belangrijk

  Bij luiers uit een Pampers Splashers aanbieding is het belangrijk dat ze comfortabel zitten. Want als de luiers zijn gemaakt van een materiaal dat prikt, schuurt of te strak zit wil je baby zo’n luier daarna nooit meer aan. Wat erger is, is dat hij een pijnlijke luier gaat associëren met zwemmen. Dat kan uiteindelijk leiden tot een ongegronde angst voor zwemmen. Bij de luiers uit een Pampers Splashers aanbieding heb je daar geen last van. De elastiekjes rond de beentjes van je kind sluiten voldoende aan om ontlasting in de luier te houden, maar ze doen geen pijn.

  Zwemmen met je baby is een leuke ontspanning

  Het is een echte aanrader om af en toe eens te zwemmen met je baby. Het is ontzettend leuk en de baby raakt er helemaal ontspannen van. En na zo’n partijtje zwemmen heb je een hele tijd rust, want dan is je kindje zo moe, dat het wel een hele middag kan slapen. Voor de leukste zwemluiers kun je kiezen uit een Pampers Splashers aanbieding. Die is op deze site te vinden. Maar je kunt je ook abonneren op de nieuwsbrief. Dan krijg je leukste luieraanbiedingen wekelijks in je mailbox. Het voordeel daarvan is dat je minder gemakkelijk vergeet om luiers te kopen.

  De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

  Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

  Ontvang alle Luier aanbiedingen!

  Betaal nooit meer te veel!

  Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

  Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!