Pampers Simply Dry aanbieding | De beste deals

De luiers uit de Pampers Simply Dry aanbieding waren tot en met 2017 de goedkoopste luiers van het beroemde luiermerk Pampers. Daarna zijn ze vervangen door de Pampers Sleep & Play luiers. Toch duikt er af en toe nog weleens een partij op in een Pampers Simply Dry aanbieding. Als je daar de hand op kunt leggen moet je dat zeker doen, want daar bespaar je heel veel geld mee. De luier uit de Pampers Simply Dry aanbieding is nog steeds een prima luier, die goed kan concurreren met luiers van andere merken.

Bekijk de huidige Pampers Simply Dry aanbiedingen:

  De kenmerken van luiers uit een Pampers Simply Dry aanbieding

  De luiers uit de Pampers Simply Dry aanbieding zijn bij uitstek geschikt voor als je met je baby op reis moet. Met een Simply Dry luier blijft je baby namelijk veel langer droog dan in gewone luiers. Dat is vooral prettig als je een lange autorit moet maken of als je je baby mee moet nemen in de trein. Want niets is vervelender dan een luier te moeten verschonen in een veel te krap en stinkend toilet in een trein of in een smerig openbaar toilet naast de snelweg.

  Je baby blijft langer droog

  Met een luier uit de Pampers Simply Dry aanbieding kan je baby veel langer droog blijven doordat er een extra laagje zit tussen de billetjes van het kind en de vocht absorberende laag van de luier. Dat extra laagje zorgt voor meer ventilatie, waardoor de billetjes en de binnenkant van de luier binnen korte tijd kunnen opdrogen. Je kindje heeft dan geen last meer van een natte luier. Een luier uit de Pampers Simply Dry aanbieding zorgt ook voor veel bewegingsvrijheid. Je baby kan in de luier prima slapen, maar hij kan er ook lekker mee rondkruipen en in spelen.

  Hoe werkt een Pampers Simply Dry luier?

  Een luier uit de Pampers Simply Dry aanbieding bestaat uit een dikke laag materiaal binnen in de luier waarin vocht kan worden opgeslagen. Aan de binnenkant van die dikke laag zit een zachte bekleding, bestaande uit een aantal laagjes. Als je baby een plas doet loopt de urine door die dunne laagjes meteen naar de dikke vocht absorberende laag. Dat lijkt vies, maar doordat er lucht bij die dunne laagjes kan komen is dat vocht in heel korte tijd verdwenen. Dan heeft je kindje daar helemaal geen last meer van.

  Minder luxe, lage prijs

  De capaciteit van de luiers uit de Pampers Simply Dry aanbieding is niet zo groot als die van sommige andere luiers uit het Pampers assortiment. Je hebt bijvoorbeeld geen plasindicator, geen supersnelle afvoer van urine en ontlasting uit de buurt van de billetjes en je moet de luier echt wel vaker dan eens in de 12 uur verschonen. Maar daar staat tegenover dat de luiers met die luxe toevoegingen veel duurder zijn dan de luiers in de Pampers Simply dry aanbieding. Als je die luxe extra’s niet zo belangrijk vindt kun je aan de Pampers Simply Dry luiers dus voor weinig geld veel plezier beleven.

  Op zoek naar Pampers Simply Dry aanbieding

  Omdat de Pampers Simply Dry luiers al een aantal jaren uit het assortiment zijn, is het best lastig om nog een aanbieding te vinden. Een enkele keer lukt dat, bijvoorbeeld als er in het buitenland ineens een grote voorraad opduikt. De kans is maar klein dat je daar als ouder achter komt. Via pampersweekaanbiedingen.nl is de kans een stuk groter dat je van zo’n aanbieding gebruik kunt maken. Het team speurt namelijk voortdurend het internet af naar zulke aanbiedingen. Als je daarvan wilt profiteren kun je je het beste abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief. Dan rollen de aanbiedingen van luiers vanzelf in je mailbox.

  De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

  Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

  Ontvang alle Luier aanbiedingen!

  Betaal nooit meer te veel!

  Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

  Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!