Pampers Pure Protection aanbieding | De beste deals

De luiers in de Pampers Pure Protection aanbieding zijn echte ‘groene’ luiers. Niet van kleur,  maar door de productiemethode en de grondstoffen. Er wordt op gelet dat deze luiers op een duurzame manier worden geproduceerd. Bij de gebruikte materialen wordt nadrukkelijk gekeken naar de effecten voor het milieu. De voorkeur gaat bij het kiezen van de grondstoffen uit naar natuurlijke stoffen. Een bijkomend voordeel daarvan is dat deze luiers beter zijn voor de huid van je kindje. Als je een baby hebt met een zeer gevoelige huid kun je dus het beste kiezen voor de luiers uit de Pampers Pure Protection aanbieding.

Bekijk de huidige Pampers Pure Protection aanbiedingen:

  12 uur droog met de Pampers Pure Protection aanbieding

  De manier waarop de productie van de luiers in de Pampers Pure Protection aanbieding tot stand komt heeft geen effect op de effectiviteit van de producten. De luiers uit de Pampers Pure Protection serie zijn kwalitatief even goed of zelfs beter als die van de andere productseries. Dat betekent dat ook een luier uit de Pampers Pure Protection aanbieding in staat is om je baby 12 uur lang droog te houden. Ouders die het milieu belangrijk vinden kunnen dus zonder verlies aan kwaliteit en comfort kiezen voor luiers uit de Pampers Pure Protection aanbieding.

  Samenstelling van de Pampers Pure Protection luiers

  Zoals aangegeven zijn de Pure Protection luiers zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Daarbij moet je denken aan hoogwaardig katoen, cellulose en plantaardige ingrediënten. Die materialen bevatten heel zachte vezels, waardoor de luiers erg comfortabel aanvoelen op de huid. De luiers uit de Pampers Pure Protection aanbieding bevatten geen parfum en het toegepaste latex is gemaakt van natuurlijk rubber. Chloorbleekmiddelen worden in deze producten helemaal niet gebruikt. Uit dermatologische testen blijkt dat de luiers geen enkele van de allergenen uit een Europese lijst met allergenen bevat.

  Eigenschappen van de Pampers Pure Protection aanbieding?

  Dat er in de luiers uit de Pampers Pure Protection aanbieding alleen maar gebruik wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen heeft een positief effect op de manier waarop de luiers door de huid worden verdragen. Doordat er geen allergenen, alcohol, parfums of kleurstoffen zijn toegevoegd vindt er nog minder irritatie van de huid plaats dan bij de producten uit de andere Pampers series. Daarom zijn de luiers uit de Pampers Pure Protection aanbieding bij uitstek geschikt voor kinderen met een zeer gevoelige huid.

  Pampers Pure Protection aanbieding betekent kwaliteit en duurzaamheid

  Je zou kunnen denken dat de Pampers Pure Protection serie vooral in de markt is gezet om ouders, die het milieu een warm hart toedragen, ertoe te bewegen deze producten aan te schaffen. Met name vanwege de natuurlijke grondstoffen en het gebruik van uitsluitend duurzame energie bij de productie van de Pampers Pure Protection serie. Maar dat is niet het geval. Deze producten zijn ontwikkeld voor baby’s met een zeer gevoelige huid. Door het volledig ontbreken van allergenen heeft zo’n baby veel minder last van huidirritatie en van luieruitslag.

  Beschikbare maten

  De luiers in de Pampers Pure Protection aanbieding zijn verkrijgbaar in de maten 1 – 5. Je kunt deze luiers dus gebruiken vanaf het moment dat je kindje geboren is. De pasvorm van deze luiers is uitstekend. Je loopt hoegenaamd geen kans dat er ontlasting langs de randen naar buiten komt. Doordat de Pampers Pure Protection aanbieding verkrijgbaar is tot en met maat 5, dus voor kinderen tot 23 kilo, kun je deze luiers een hele tijd gebruiken. Dat is fijn, want dan hoeft je baby niet om de paar maanden te wennen aan een ander type luier. In de Pampers Pure Protection aanbieding zijn zelfs luiers in tussenmaten verkrijgbaar om altijd een perfecte pasvorm te garanderen.

  De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

  Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

  Ontvang alle Luier aanbiedingen!

  Betaal nooit meer te veel!

  Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

  Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!