Pampers Premium Protection aanbieding | De beste deals

De luiers uit de Pampers Premium Protection aanbieding worden ook door professionals geroemd vanwege hun uitstekende eigenschappen. Kraamafdelingen hebben de luiers uit de Pampers Premium Protection serie uitgeroepen tot de meest comfortabele in zijn soort. Het is dus niet zo gek dat Pampers deze luiers als enige in alle beschikbare maten levert. Er zijn binnen de Pampers Premium Protection aanbieding verschillende varianten van deze luiers verkrijgbaar. Er zijn luiers van dit type voor pasgeborenen, voor baby’s met een zeer gevoelige huid en voor kinderen die al wat meer beginnen te bewegen. Het is een goede luier om mee te beginnen.

Bekijk de huidige Pampers Premium Protection aanbiedingen:

Pampers Premium protection aanbieding

Het comfort van de Pampers Premium Protection aanbieding

Net zoals de Pampers Baby Dry zijn ook de luiers in de Pampers Premium Protection serie in staat om je kindje lang droog te houden. Houd er rekening mee dat het bedje en de huid van je baby na een aantal uren enigszins vochtig kan aanvoelen, maar nat wordt het niet. Het verschil met de Baby Dry serie is, dat de luiers uit de Premium Protection serie van veel zachter materiaal gemaakt zijn. Daardoor ventileren ze beter en zal er minder snel irritatie van de huid ontstaan.

Luier vertelt wanneer hij moet worden vervangen

Een bijzonder handige eigenschap van de luiers uit de Pampers Premium Protection aanbieding is dat de luier een plasindicator heeft, waaraan je kunt zien dat je de luier moet vervangen. De indicator bestaat uit een strook materiaal, die geel kleurt naarmate er meer vocht in de luier is opgevangen. Om te voorkomen dat je kindje natte billetjes krijgt moet je de luier vervangen voordat de strook helemaal donkergeel kleurt. Als je deze indicator een aantal keren hebt gebruikt leer je vanzelf wat het beste moment is om jouw kindje een nieuwe luier uit de Pampers Premium Protection aanbieding om te doen.

Samenstelling van luiers uit de Pampers Premium Protection aanbieding?

De luiers uit de Pampers Premium Protection aanbieding bestaan uit drie banen waarmee het vocht wordt geabsorbeerd. Door het materiaal wordt ontlasting en urine meteen van de huid afgevoerd. Het binnenste laagje van de luiers voelt superzacht aan en zorgt voor een comfortabel gevoel voor je baby. Deze binnenlaag is dermatologisch getest en daaruit blijkt dat er geen stoffen in zitten die schadelijk zijn voor de huid van je kindje. De luiers uit de Pampers Premium Protection aanbieding zijn dus comfortabel, zorgen voor een goede bescherming en houden je kindje een lange tijd droog.

Speciale uitvoering voor pasgeborenen

Van de luiers uit de Pampers Premium Protection aanbieding is een speciale versie beschikbaar voor pasgeboren baby’s. Die zijn verkrijgbaar vanaf maat -1 tot 3 en heten Pampers Premium Protection New Baby. Naast de al eerder genoemde plasindicator hebben deze luiers een naveluitsparing. Die zorgt ervoor dat de luier niet in aanraking komt met de tere huid rond de navel. Voor baby’s met een zeer gevoelige huid bestaat er ook een Pampers Premium Protection New Baby Sensitive.

Pampers Premium Protection aanbieding voor actieve baby’s

De eerste maanden ligt je kindje het grootste deel van de dag te slapen. Maar na verloop van tijd blijft het wat langer wakker en dan gaat het de wereld om zich heen langzamerhand verkennen. Voor deze wat actiever wordende baby’s is er ook een Pampers Premium Protection aanbieding. Deze heeft de naam Pampers Premium Protection Active Fit. Deze luier onderscheidt zich door een betere aansluiting van de luier rondom het lichaam. Daarmee wordt voorkomen dat er door het bewegen ontlasting en de urine uit de luier ontsnappen. Bij de wat grotere maten van de Pampers Premium Protection aanbieding is de plasindicator weggelaten.

De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!