Pampers Premium Protection Pants aanbieding

Van de Pampers Premium Protection Pants aanbieding kun je al gebruik maken als je kindje pas 8 maanden oud is. Dan vinden de meeste kinderen het al fijn om een broekje aan te hebben. Door te kiezen voor een Pampers Premium Protection Pants aanbieding krijg je een luierbroekje in huis dat door professionele kraamzorgen wordt aanbevolen vanwege de grote mate van comfort. Het is geen enkel bezwaar dat de meeste baby’s op die leeftijd nog niet zindelijk zijn. De voordelen van deze luierbroekjes zijn dat eventuele ongelukjes helemaal geen kwaad kunnen en dat het verschonen van een luierbroekje heel snel kan worden gedaan.

  Pamperes Premium Protection pants aanbieding

  Uitdaging bij de Pampers Premium Protection Pants aanbieding

  Het belangrijkste bij de ontwikkeling van de luiers en luierbroekjes van de Pampers Premium Protection productlijn is dat je baby er lange tijd droog in blijft. Uiteraard mogen de luiers en luierbroekjes geen irritatie veroorzaken doordat ze lang worden gedragen of aan de buitenkant nat worden. De uitdaging om zo’n luier te ontwikkelen is door Pampers voortvarend aangepakt. Het resultaat is, zeker bij de luierbroekjes, de prijswinnende Pampers Premium Protection Pants aanbieding. In deze luierbroekjes blijven baby’s 12 uur lang droog, zonder dat er luieruitslag of irritatie ontstaat.

  Het geheim van de Pampers Premium Protection

  Als je wilt dat een luier of een luierbroekje van binnen droog blijft moet je ervoor zorgen dat urine en ontlasting niet tegen de billetjes aan blijft zitten. Bij urine is dat niet zo moeilijk, want dat kan met een absorberende laag wel worden opgevangen. Bij ontlasting is het wat minder gemakkelijk. Bij de luierbroekjes in de Pampers Premium Protection Pants aanbieding is dat probleem opgelost door het vocht te binden aan absorberende korrels. Die kunnen een grote hoeveelheid vocht vasthouden. Ontlasting wordt in de luier ‘gezogen’ door het materiaal aan de binnenkant van het luierbroekje een beetje poreus te maken.

  Speciaal ontwikkeld zacht materiaal in het luierbroekje

  Als je de binnenkant van een luierbroekje uit de Pampers Premium Protection Pants aanbieding voelt, zal je merken dat dat heel zacht materiaal is, maar wel met een open structuur. Als je baby er in plast wordt de urine meteen opgenomen in het luierbroekje. Door de open structuur is er voldoende ventilatie om de binnenzijde van het broekje snel te drogen. In het materiaal zijn geen stoffen gebruikt die de huid kunnen irriteren. Daardoor worden de billetjes van je baby niet rood en zal er vrijwel nooit sprake zijn van luieruitslag.

  Plasindicator in de Pampers Premium Protection Pants aanbieding

  Een erg handig hulpmiddel, dat in de luierbroekjes van de Pampers Premium Protection Pants aanbieding is verwerkt, is een plasindicator. Dat is een gekleurde strip, die steeds donkerder van kleur wordt naarmate je baby meer in het luierbroekje heeft geplast. Je kunt aan de kleur van de plasindicator zien wanneer het tijd is om je baby een nieuw luierbroekje van de Pampers Premium Protection Pants aanbieding aan te trekken. De plasindicator helpt op deze manier ook voorkomen dat de billetjes van je baby te nat worden waardoor er luieruitslag zou kunnen ontstaan.

  De beste Pampers Premium Protection Pants aanbieding

  Luiers en luierbroekjes zijn dure producten. Door gebruik te maken van aanbiedingen kun je daar gemakkelijk 20 procent minder voor betalen. En als je geluk hebt loop je tegen aanbiedingen aan waar je 50 – 70 procent korting krijgt. Je moet de aanbiedingen dan wel goed in de gaten houden. Dat kan door je te abonneren op de nieuwsbrief van pampersweekaanbiedingen.nl. Die wordt wekelijks verstuurd. Op die manier krijg je automatisch de beste Pampers Premium Protection Pants aanbieding in je mailbox en kun je je luiervoorraad voordelig op peil houden.

  De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

  Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

  Ontvang alle Luier aanbiedingen!

  Betaal nooit meer te veel!

  Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

  Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!