Pampers New Baby aanbieding | De beste deals

De luiers uit de Pampers New Baby aanbieding zijn gemaakt op dezelfde wijze als de luiers in de Pampers Premium Protection serie. Dat is erg slim van Pampers, want de luiers uit die serie worden geprezen door professionals vanwege het grote comfort. Ze worden zelfs aanbevolen bij aanstaande moeders door kraamverzorgers van vooraanstaande klinieken. De luiers uit de Pampers New Baby aanbieding lijken daar als twee druppels water op. Ze zijn alleen kleiner. Luiers uit de Pampers New Baby aanbieding zijn verkrijgbaar in de maten 1, 2 en 3. Dat wil zeggen dat ze geschikt zijn voor kindjes van 2 – 7 kilo.

Bekijk de huidige Pampers New Baby aanbiedingen:

  12 uur droog met de Pampers New Baby aanbieding

  De luiers uit de Pampers New Baby aanbieding zijn in eerste instantie ontworpen om je baby lange tijd droog te houden. Bij deze luiers lukt dat tot ongeveer 12 uur. De binnenzijde van deze luiers is gemaakt van superzacht materiaal. Dat voorkomt irritatie en luieruitslag en zorgt voor een comfortabel gevoel. Doordat er voldoende ventilatie mogelijk is zal de huid van je baby niet nat worden. Hij is hooguit een beetje vochtig, maar dat kan geen kwaad. De buitenzijde van de luier is gemaakt van een waterdicht materiaal, zodat er geen vocht in het bedje kan lekken.

  Samenstelling van de Pampers New baby luiers

  Door de samenstelling van de luiers uit de Pampers New Baby aanbieding wordt urine en ontlasting van de baby meteen afgevoerd. Dat gebeurt door middel van twee absorberende stroken. Het gevolg is dat de zachte binnenkant van de luier meteen weer droog is en prettig en warm aan blijft voelen. In het luiermateriaal zijn geen stoffen verwerkt die schadelijk zijn voor de huid van je baby. Dat blijkt uit dermatologische testen. Je hoeft bij de luiers uit de Pampers New Baby aanbieding dus niet bang te zijn voor luieruitslag of irritaties die veroorzaakt worden door een droge huid.

  Handige plasindicatie

  Net zoals in de luiers uit de Pampers Premium Protection serie hebben ook de luiers uit de Pampers New Baby aanbieding een systeem waarmee je aan de buitenzijde van de luier kunt zien of die moet worden vervangen. Dat heet een plasindicator. Het is een strook materiaal, die verkleurt naarmate er meer ontlasting of urine in de luier zit. Als de strook donker kleurt is het tijd om de luier te verschonen. Deze handige plasindicatie voorkomt dat je je baby telkens wakker moet maken om te controleren of de luier verschoond moet worden. Daardoor kun je je baby lekker door laten slapen.

  Pampers New Baby aanbieding met naveluitsparing

  Alle luiers uit de Pampers New Baby aanbieding zijn voorzien van een speciale sluiting, waarbij het gebied rond de navel wordt vrijgelaten. Dat heet een naveluitsparing. Met zo’n uitsparing wordt voorkomen dat de luier tegen de huid in dat gebied aan komt. De huid rond de navel is in de eerste weken na de geboorte immers nog erg gevoelig. Door de naveluitsparing in de luiers uit de Pampers New Baby aanbieding zal de huid in dat gebied sneller herstellen. De naveluitsparing voorkomt tevens dat er nare ontstekingen ontstaan.

  Goede pasvorm van de luiers uit de Pampers New Baby aanbieding

  De luiers uit de Pampers New Baby aanbieding hebben nog een extra handig hulpmiddeltje om te voorkomen dat er ontlasting urine naar buiten kan lekken. Doordat het luiers zijn voor hele kleine kindjes is het vrij ingewikkeld om een goede pasvorm te krijgen. Om dat op te vangen kan de luier rond de beentjes met plakstrips helemaal op maat worden gemaakt. De kans op lekkage is daardoor minimaal, zodat het bedje van je baby lekker droog en schoon blijft.

  De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

  Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

  Ontvang alle Luier aanbiedingen!

  Betaal nooit meer te veel!

  Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

  Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!