Pampers Baby Dry Pants aanbieding | De beste deals

De luiers uit de Pampers Dry Pants aanbieding hebben dezelfde eigenschappen als de Pampers Baby Dry luiers. De belangrijkste eigenschap van die luiers is dat je kindje een hele lange tijd droog blijft, tot wel 12 uur. Droog blijven is ook het belangrijkste doel van de luierbroekjes in de aanbieding. Die zijn bedoeld van wat oudere baby’s. Oudere kindjes zijn een stuk beweeglijker aan het worden, waardoor het vervangen van een gewone luier soms lastiger wordt. Met een Pampers Dry Pants aanbieding is dat veel gemakkelijker.

Bekijk de huidige Pampers Baby Dry Pants aanbiedingen:

  Een droge baby door de Pampers Dry Pants aanbieding

  Baby’s, of ze nu pas geboren zijn of al wat ouder, slapen erg veel. Dat kan alleen als ze niet nat worden van hun eigen ontlasting en urine. Want dan krijgen ze het koud en ontstaat er irritatie van de huid op de billetjes. Met de broekjes uit de Pampers Dry Pants aanbieding is het geen probleem om je baby goed droog te houden. Net als bij de luiers uit deze serie worden urine en ontlasting meteen afgevoerd naar het binnenste van de broekjes. De waterdichte buitenkant garandeert dat er geen vocht aan de buitenkant van het broekje kan komen.

  Hoe werkt een luierbroekje uit de Pampers Dry Pants aanbieding?

  De grote truc van de luierbroekjes uit de Pampers Dry Pants aanbieding zit aan de binnenkant van de broekjes. Via drie absorberende banen wordt urine en ontlasting onmiddellijk afgevoerd, zodat het niet tegen de huid van de baby aan komt. Microparels binnenin de luiers nemen al dat vocht op. Dat zijn bolletjes met zulke sterke absorberende eigenschappen, dat ze wel dertig keer hun eigen gewicht aan vocht kunnen opnemen. Doordat er een ondoordringbaar laagje aan de buitenzijde van de broekjes zit, blijft het vocht in de broekjes zitten. Die worden na verloop van tijd wel heel zwaar.

  Pampers Dry Pants aanbieding voor oudere baby’s

  De luierbroekjes uit de Pampers Dry Pants aanbieding zijn verkrijgbaar in de maten 3 – 6. Ze zijn dus met name geschikt voor baby’s die al wat ouder zijn. Deze baby’s worden een stuk beweeglijker als ze de wereld om hen heen aan het ontdekken zijn. Bij dergelijke drukke kindjes kan het best een uitdaging zijn om een gewone luier te verschonen. Bij luierbroekjes gaat dat veel gemakkelijker. De broekjes worden over de voetjes aangetrokken en blijven stevig zitten door een handige tailleband. Een luierbroekje is ook leuker voor het kind, want dat moet leren staan als het broekje wordt aangetrokken.

  Pampers Dry Pants aanbieding voor dag en nacht

  Vanwege het sterke absorberende vermogen van de luierbroekjes uit de Pampers Dry Pants aanbieding zijn deze broekjes uitermate geschikt voor de nacht. Je baby blijft tot wel 12 uur droog en de kans is groot dat je kindje al die tijd blijft slapen. Daardoor krijg je als ouders ook wat meer rust. De broekjes uit de Pampers Dry Pants aanbieding kunnen ook overdag worden gebruikt. Maar doordat ze wat minder goed ventileren wordt aanbevolen om overdag andere luierbroekjes te gebruiken, bijvoorbeeld de Pampers premium Protection Pants.

  Luierbroekjes als eerste stap van de zindelijkheidstraining

  Er is nog een andere reden dan het actiever worden van je baby waarom je voor luierbroekjes kunt kiezen. Want luierbroekjes kunnen enorm helpen om je kind sneller zindelijk te krijgen. Ze spelen namelijk een belangrijke rol in de zindelijkheidstraining, omdat jonge kinderen ze zelf naar benden kunnen doen. Dat is een grote stimulans om ze te trainen om zelf naar het toilet te gaan als ze hun behoefte moeten doen. Ook in opvoedkundig opzicht is het dus verstandig om na verloop van tijd gebruik te maken van een luierbroekje uit de Pampers Dry Pants aanbieding.

  De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

  Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

  Ontvang alle Luier aanbiedingen!

  Betaal nooit meer te veel!

  Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

  Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!