Pampers billendoekjes aanbieding | De beste deals

Bij een Pampers billendoekjes aanbieding is het zaak om goed op te letten, want er zijn verschillende soorten billendoekjes in de handel. Je kunt kiezen voor de Aqua Pure billendoekjes, voor de Sensitive billendoekjes of voor de Fresh Clean billendoekjes. Deze drie typen billendoekjes zijn geschikt voor de normale huid en het is dus vooral afhankelijk van jouw voorkeur als ouder welk type billendoekje je wilt gebruiken. Deze billendoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten verpakkingen. Via pampersweeekaanbiedingen.nl krijg je informatie over waar je het beste gebruik kunt maken van een Pampers billendoekjes aanbieding.

 

 

Huidige Pamper billendoekjes aanbiedingen

Pampers billendoekjes aanbieding

Pampers Aqua Pure billendoekjes

De hoofdbestanddelen van de aqua Pure Pampers billendoekjes aanbieding bestaat uit katoen en zuiver water met een zeer mild reinigingsmiddel. Het katoen in deze billendoekjes is biologisch geteeld. Er is speciaal voor deze soort katoen gekozen omdat dit lekker aanvoelt op de zachte babyhuid. Aan de billendoekjes is geen parfum of alcohol toegevoegd. Het reinigingsmiddel, dat 1% deel uitmaakt van het water in de doekjes, is dermatologisch getest en kan geen irritatie veroorzaken. Deze Aqua Pure Pampers billendoekjes aanbieding is goedgekeurd door de ESPD, een Europese vereniging van vooraanstaande kinderdermatologen.

Sensitive billendoekjes

Bij de Sensitive Pampers billendoekjes aanbieding wordt nog meer gefocust op het op een zachte manier reinigen van de tere babyhuid. Deze doekjes worden door zeer veel ouders aangeschaft. Het materiaal van deze Pampers billendoekjes aanbieding is nog veel zachter dan katoen. Daardoor kunnen de Sensitive billendoekjes meteen na de geboorte worden gebruikt. De toegepaste reinigingsmiddelen bevatten geen parfum of alcohol en uit dermatologische tests blijkt dat de PH waarde neutraal is. Dat betekent dat deze billendoekjes de huid niet kunnen irriteren. De Sensitive Pampers billendoekjes zijn zelfs geschikt om het gezichtje van je baby te reinigen.

De gevoelige huid van je kindje

Speciaal voor de gevoelige huid heeft Pampers Sensitive babydoekjes ontwikkeld. Op de zachtst mogelijke manier zorgen deze Pampers Sensitive billendoekjes ervoor dat de PH waarde van de huid neutraal blijven. Zo zorg je voor een milde reiniging waardoor de billetjes van je kind niet gaan irriteren. Het is handig om deze doekjes op voorraad te hebben, want niet alleen de billetjes worden vaak vies, ook het gezichtje van je kindje kan regelmatig een doekje gebruiken. Kies voor Pampers billendoekjes Sensitive 12 x 52 stuks zodat je weer even vooruit kunt!

Fresh Clean billendoekjes

Het grootste verschil tussen de Fresh Clean Pampers billendoekjes aanbieding en de billendoekjes van het type Sensitive en Aqua Pure is dat er een lekker luchtje aan is toegevoegd. De lotion op de Fresh Clean Pampers billendoekjes aanbieding maakt het verschonen van de luier van je baby als verzorger daardoor een fijne ervaring. De Fresh Clean billendoekjes voldoen voor het overige aan dezelfde hoge standaard als de andere billendoekjes van Pampers. Het product is PH neutraal en Fresh Clean doekjes bevat geen alcohol. Daardoor kan het geen irritatie van de gevoelige babyhuid veroorzaken. Uiteraard zijn ook de producten in de Fresh Clean Pampers billendoekjes aanbieding uitgebreid dermatologisch getest. Deze billendoekjes heb je in verschillende verpakkingen, bijvoorbeeld de Fresh Clean 6 x 64 stuks en de XXL verpakking telt maar liefst 480 doekjes! Daar kun je wel even mee vooruit.

Speciale verpakking van de Pampers billendoekjes aanbieding

Bij billendoekjes is het niet alleen belangrijk dat de huid van de baby’s goed wordt verzorgd. Ook in het gebruik moeten ze handig zijn. De verpakking moet zo ontworpen zijn dat een verzorger met één hand een nieuw doekje kan pakken, terwijl hij met zijn andere hand de baby kan vasthouden. Daarbij mogen de doekjes niet scheuren. Bij Pampers wordt veel aandacht besteed aan de verpakking vanwege het vochtgehalte in de billendoekjes. Ze zijn allemaal verpakt in een zelfsluitende verpakking. Daarmee wordt voorkomen dat de doekjes uitdrogen nadat de verpakking enige tijd is geopend.

Pampers billendoekjes aanbieding op Pampersweekaanbiedingen.nl

Op pampersweekaanbiedingen.nl is altijd wel een Pampers billendoekjes aanbieding te vinden. Het team speurt de hele week het internet af om nieuwe aanbiedingen aan de site toe te voegen. Soms kun je een korting krijgen van wel meer dan 50%. Als je daar gebruik van wilt maken moet je de website regelmatig bezoeken. Maar het is gemakkelijker als je je abonneert op de nieuwsbrief. Die wordt wekelijks verstuurd. Daarin vind je alle relevante aanbiedingen op een rij. Door de nieuwsbrief te lezen kun je voorkomen dat je een Pampers billendoekjes aanbieding mist en de voorraad moet aanvullen met billendoekjes voor standaardprijzen.

Niet gevonden wat je zocht?
Heb je op onze website nog niet gevonden wat je zocht? Wij hebben ook nog andere merken die billendoekjes aanbieden. Neem bijvoorbeeld ook een kijkje op de pagina voor Zwitsal billendoekjes of Neutral billendoekjes. Misschien vindt je daar wat je zoekt!

De beste aanbiedingen, gewoon in je mail

Of je het nu fijn vind om nieuwe billendoekjes aan te schaffen als ze bijna op zijn, of liever nooit zonder komt te zitten, het is uiteraard fijn om niet de hoofdprijs te betalen. Aangezien er regelmatig aanbiedingen zijn voor luiers, pampers en billendoekjes, kun je er voor kiezen om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Je geeft vooraf precies aan hoe vaak je een email wilt ontvangen. Zo kun je kiezen voor één mail per twee weken, per maand of per kwartaal. Afhankelijk van hoeveel je inkoopt, zorg je er dus voor dat je de actuele aanbiedingen in je mail krijgt, precies wanneer ze jou van pas kunnen komen. Daarnaast kun je er altijd voor kiezen om je af te melden voor de nieuwsbrief of de hoeveelheid mails aan te passen. Laat je inspireren en betaal nooit meer dan nodig is voor nieuwe pampers, luiers en billendoekjes.

De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!