Pampers Active Girl Pants aanbieding | De beste deals

De Pampers Active Girl Pants aanbieding bestaat uit luierbroekjes die qua pasvorm helemaal zijn afgestemd op kleine meisjes. Deze luierbroekjes zijn niet bedoeld voor hele kleine baby’s, maar voor meisjes die al wat actiever beginnen te worden. Het is goed voor hun ontwikkeling als ze met een luierbroekje uit de Pampers Active Girl Pants aanbieding wat meer bewegingsvrijheid hebben. Ook kunnen de broekjes een rol spelen bij de zindelijkheidstraining. De baby’s kunnen deze luierbroekjes namelijk na wat oefening zelf naar beneden en naar boven trekken.

Bekijk de huidige Pampers Active Girl Pants aanbiedingen:

  Pampers active girl pants aanbiedingen

  Kenmerken van de producten uit de Pampers Active Girl Pants aanbieding

  De luierbroekjes uit de Pampers Active Girl Pants aanbieding hebben alle kwalitatieve eigenschappen van de bekende Pampers luiers en luierbroekjes. Ze lijken qua opbouw sterk op de baby Dry serie. Met deze luierbroekjes is het mogelijk om je kleine meisje liefst 12 uur droog te houden. De luierbroekjes zijn voorzien van banen die het vocht snel afvoeren. In deze luierbroekjes wordt dat gedaan door gebruik te maken van de zogeheten microparels. Zodra het vocht aan de binnenzijde van het luierbroekje door het Extra Dry laagje is afgevoerd voelt het broekje voor je baby comfortabel en droog aan.

  Microparels werken fantastisch in de Pampers Active Girl Pants aanbieding

  De truc die bij de luierbroekjes in de Pampers Active Girl Pants aanbieding wordt toegepast om je baby zo snel en lang mogelijk droog te houden is gebaseerd op de werking van microparels. Dat zijn kleine bolletjes die heel veel vocht kunnen opnemen. Ze hebben dus een sterke absorberende werking. Zodra je meisje urine of ontlasting verliest wordt dat door de zachte banen binnen in de luier afgevoerd naar de bolletjes. Die kunnen hun eigen gewicht tot wel dertig keer absorberen. Het effect is dat de binnenzijde van het luierbroekje droog blijft.

  Pampers Active Girl Pants aanbieding biedt veel bewegingsvrijheid

  Kleine meisjes kunnen na een aantal maanden heel actief worden. Een luier is dan minder handig, want die kan de bewegingen van de kleine gaan beperken. Daarom kun je overdag beter gebruik maken van luierbroekjes uit de Pampers Active Girl Pants aanbieding. Die broekjes laten je kindje helemaal vrij als het op ontdekkingsreis gaat. Door de rekbare zijkanten wordt je meisje niet gehinderd in haar bewegingen. Tegelijk geven ze zoveel bescherming dat alles wat in het luierbroekje zit daar ook blijft zitten. Een luierbroekjes uit de Pampers Active Girl Pants aanbieding biedt de bescherming van een luier en de vrijheid van een broekje.

  Onvergetelijk moment

  De luierbroekjes van de Pampers Active Girl Pants aanbieding zijn erg geschikt als hulpmiddel bij de zindelijkheidstraining. Baby’s hebben heel snel door hoe ze zo’n broekje zelf omhoog en naar beneden kunnen doen. Het is goed om ze daarin te stimuleren. Je zal zien dat je kindje op een gegeven moment zelf naar het potje loopt als het aandrang krijgt om te plassen. Daar moet je bij zijn, want het is een onvergetelijk gezicht als je meisje er met een trots gezicht voor het eerst in slaagt om zelf een plas te doen op het potje.

  Op zoek naar een Pampers Active Girls Pants aanbieding

  Luierbroekjes waarin je kindje 12 uur droog blijft zijn behoorlijk prijzig. Door gebruik te maken van een Pampers Active Girl Pants aanbieding kun je veel geld besparen. Bij pampersweekaanbiedingen.nl zetten we alle aanbiedingen op het gebied van luiers en babyverzorging elke week voor je op een rij. Je kunt daarvan een overzicht krijgen door je te abonneren op de nieuwsbrief. Dat is een leuke service, want dan vergeet je in alle drukte van het opvoeden van je baby niet om tussen de aanbiedingen te kijken of er iets voor jou bij zit.

  De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

  Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

  Ontvang alle Luier aanbiedingen!

  Betaal nooit meer te veel!

  Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

  Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!