Pampers Active Fit aanbieding | De beste deals

De luiers in de Pampers Active Fit aanbieding worden meestal gebruikt in combinatie met de Pampers Baby Dry luiers. De Active Fit is voor alle duidelijkheid een luier en geen luierbroekje, zoals de naam misschien doet vermoeden. Pampers adviseert de Baby Dry te gebruiken voor de nacht en de Active Fit voor overdag. Beide luiers zijn in staat om je baby 12 uur lang droog te houden. Het verschil tussen beide is dat de luiers in de Pampers Active Fit aanbieding wat dunner zijn dan de Baby Dry. Daardoor heeft je kindje wat meer bewegingsvrijheid.

Bekijk de huidige Pampers Active Fit aanbiedingen:

  Pareltjes

  De manier waarop vocht en ontlasting in de luiers in de Pampers Active Fit aanbieding wordt opgevangen is identiek aan die in de Baby Dry. De luiers zijn voorzien van drie banen met absorberende stoffen. In die banen zitten pareltjes met sterk absorberende eigenschappen. Er zijn allerlei mooie namen voor die pareltjes bedacht, zoals Micro Pods. Het zijn uiteindelijk gewoon hele kleine bolletjes, die tot dertig keer hun eigen gewicht aan vocht kunnen opnemen. Doordat het vocht meteen in de luier wordt getrokken blijven de billetjes van de baby droog. Alleen bij een volle luier kunnen ze wat vochtig worden.

  Overdag spelen in de luiers in de Pampers Active Fit aanbieding

  De luiers in de Pampers Active Fit aanbieding zijn wat dunner dan de Baby Dry. Ze vallen op door een goede drieweg pasvorm, waardoor je baby veel bewegingsvrijheid heeft. De luier sluit voldoende goed aan om te voorkomen dat er ontlasting of urine langs de randen loopt. Alles is er dus op gericht om jouw kindje ongehinderd rond te laten scharrelen. Vanwege het grote succes van de luiers in de Pampers Active Fit aanbieding zijn deze iets duurder dan de Baby Dry. De Active Fit luiers zijn verkrijgbaar in de maten 3 – 6. Dat is een flinke range.

  Geen lekkage in de luiers in de Pampers Active Fit aanbieding

  Ondanks dat de luiers in de Pampers Active Fit aanbieding dunner zijn dan de Baby Dry kan er evenveel ontlasting en urine in worden opgevangen. Dat blijkt uit tests. Het gebeurt hoogst zelden dat dit buiten de luier terecht komt. Door de grote capaciteit van beide luiers is het dus niet echt nodig om de Baby Dry uitsluitend voor de nacht te gebruiken en de Active Fit alleen voor overdag. Zo groot zijn de onderlinge verschillen niet. In beide soorten kan een baby prima spelen en slapen.

  Waarom Pampers twee bijna identieke luiers heeft

  De belangrijkste reden waarom Pampers adviseert om de dunnere luiers in de Pampers Active Fit aanbieding voor overdag te gebruiken zijn statistieken over de hoeveelheid ontlasting en urine die door een baby worden geproduceerd. Daaruit kan worden geconcludeerd dat een baby in de nacht als hij doorslaapt meer ontlasting en urine uitscheidt dan overdag. Vandaar de wat dikkere Baby Dry luier. In de praktijk blijkt het met die verschillen wel mee te vallen. Je kunt dus best een luier in de Pampers Active Fit aanbieding voor de nacht gebruiken en een Baby Dry voor overdag.

  Op zoek naar de beste Pampers Active Fit aanbieding

  Als je jouw baby een luier in de Pampers Active Fit aanbieding wilt aantrekken is het goed om de aanbiedingen goed in de gaten te houden. Als je geluk hebt kun je op die dure luiers wel een korting krijgen die oploopt tot meer dan 50 procent. Wie geen aanbieding wil missen kan een abonnement nemen op de nieuwbrief van pampersweekaanbiedingen.nl. Die wordt wekelijks naar je mailbox gestuurd. In de nieuwsbrief vind je alle actuele aanbiedingen op het gebied van luiers en babybroekjes. Zo kun je goedkoop je voorraad op peil houden.

  De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

  Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

  Ontvang alle Luier aanbiedingen!

  Betaal nooit meer te veel!

  Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

  Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!