Pampers Active Fit Pants aanbieding

De luierbroekjes in de Pampers Active Fit Pants aanbieding zijn ideaal om te combineren met de Pampers Active Fit luiers. De Pampers Active Fit Pants is voor alle duidelijkheid een luierbroekje, waarin je baby extra bewegingsvrijheid heeft. Pampers adviseert de Active Fit luiers voor de nacht te gebruiken en de Active Fit luierbroekjes voor overdag. Zowel de Active Fit luier als de Active Fit Pants zijn in staat om je baby 12 uur lang droog te houden. Verder zit er nauwelijks verschil tussen de beide producten.

Bekijk de huidige Pampers Active Fit Pants aanbiedingen:

  Pampers Active Fit Pants aanbieding

  Bolletjes met vocht

  De manier waarop vocht en ontlasting in de luierbroekjes in de Pampers Active Fit Pants aanbieding wordt opgevangen is identiek aan die in de Active Fit luiers. De luierbroekjes zijn net als de luiers voorzien van drie banen met absorberende stoffen. In die banen zitten kristallen met sterk absorberende eigenschappen. Dat zijn hele kleine bolletjes, die tot dertig keer hun eigen gewicht aan vocht kunnen opnemen. Doordat het vocht meteen in de luierbroekjes wordt getrokken blijven de billetjes van de baby droog. Alleen bij een volle luier of een vol luierbroekje kunnen ze wat vochtig worden. Maar dat kan geen kwaad.

  Lekker spelen in de luierbroekjes in de Pampers Active Fit Pants aanbieding

  De luierbroekjes in de Pampers Active Fit Pants aanbieding zijn even dik als de luiers van Active Fit. Ze vallen beiden op door een goede pasvorm, waardoor je baby veel bewegingsvrijheid heeft. De luierbroekjes sluiten heel goed aan om te voorkomen dat er ontlasting of urine langs de randen loopt. Alles is er op gericht om jouw baby ongehinderd te laten spelen en rondscharrelen. De luierbroekjes in de Pampers Active Fit Pants aanbieding zijn iets duurder dan de Active Fit luiers. De Active Fit Pants zijn net als de Active Fit luiers verkrijgbaar in de maten 3 – 6.

  Geen lekkage in de luiers in de Pampers Active Fit Pants aanbieding

  In de luierbroekjes in de Pampers Active Fit Pants aanbieding kan evenveel ontlasting en urine worden opgevangen als in de Active Fit luiers. Het gebeurt hoogst zelden dat dit buiten het luierbroekje of de luier terecht komt. Door die grote capaciteit is het niet echt nodig om de Active Fit luier uitsluitend voor de nacht te gebruiken en de Active Fit Pants alleen voor overdag. In een Pampers Active Fit Pants luierbroekje kan je baby prima spelen en slapen. Dat geldt ook voor een Active Fit luier.

  Pampers Active Fit voor maximale vrijheid

  De Active Fit producten blinken allebei uit in de mate waarin je baby zich lekker vrij kan bewegen. Vanwege de grote opvangcapaciteit van urine en ontlasting zijn beide producten geschikt om tot maximaal 12 uur te worden gedragen. Daardoor maakt het ook niet uit welk product je je baby op welk moment van de dag aantrekt. Een baby kan overdag prima spelen in een Active Fit luier. Eigenlijk is er dus geen enkele reden waarom je het ene product voor de nacht zou moeten gebruiken en het andere voor overdag. Het is maar net wat jij en je baby prettig vinden.

  Op zoek naar de beste Pampers Active Fit Pants aanbieding

  Als je jouw baby een luierbroekje in de Pampers Active Fit Pants aanbieding wilt aantrekken is het goed om de aanbiedingen in de gaten te houden. Als je geluk hebt kun je op die dure luierbroekjes wel een korting krijgen die op kan lopen tot boven de 50 procent. Wie geen aanbieding wil missen kan een abonnement nemen op de nieuwbrief van pampersweekaanbiedingen.nl, zodat die wekelijks naar je mailbox kan worden gestuurd. In de nieuwsbrief vind je alle actuele aanbiedingen op het gebied van luiers en babybroekjes.

  De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

  Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

  Ontvang alle Luier aanbiedingen!

  Betaal nooit meer te veel!

  Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

  Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!