Etos Luiers aanbieding

Heb jij de nieuwe Woezel & Pip luiers van Etos al gezien? Met deze Etos Luiers blijven de billetjes van je kind lang droog en lekker zacht. Dit komt mede door de ultra absorberende luchtdoorlatende kanalen. Tot wel 12 uur lang blijft het huidje van je kindje droog. Dit is niet alleen overdag, maar ook ’s nachts!

Huidige aanbiedingen

Etos luiers aanbiedingen

Enorm veel Etos luiers voor een zachte prijs

Niet alleen de Etos luiers zijn zacht, maar ook de prijs! Naast de verschillende luiers, kun je bij Etos ook terecht voor billendoekjes, Pampers en andere babyverzorgingsproducten. De Etos luiers staan bekende om de Woezel & Pip uitvoeringen en zijn veelal in voordeelpakken verkrijgbaar.

Mooie aanbiedingen op nieuwe Etos Luiers

Als je op zoek bent naar mooie Etos Luier aanbiedingen, dan ben je op het juiste adres. De luiers worden al voor een scherpe prijs aangeboden, maar daarnaast zijn er ook vaak mooie acties, zoals het tweede pak voor de helft van de prijs, of twee plus twee gratis. Ook kan het zijn dat je korting krijgt bij aankoop van Etos luiers.

Welke maten Etosluiers zijn er.

Etos luiers heb je in de maten 1 tot en met 6 extra large. Daarnaast heb je van maat 4 en 5 een plus variant, namelijk 4+ en 5+. Neem een kijkje in de maattabel om in te schatten welke maat luiers je nodig hebt voor je kindje.

Het Etos Babyassortiment

Naast de Etos luiers kun je van het Etosmerk ook luierbroekjes, zwembroekjes en luierzakjes vinden voor jouw pasgeboren baby, of juist al wat oudere kindje. Dit alles wordt aangeboden voor enorm scherpe prijzen.

De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!