Pampers Maat 6+ aanbieding | Beste deals

Tot enkele jaren geleden kon je nog gebruik maken van een Pampers maat 6+ aanbieding. Deze luiers zijn bedoeld voor kinderen van 5 jaar en ouder. De Pampers maat 6+ aanbieding is bedoeld voor kinderen met een gewicht tussen 18 – 30 kilo en een lengte van maximaal 112 centimeter. De enige luier die Pampers ooit voor deze doelgroep in het assortiment had is de Pampers Baby Dry. Maar de categorie maat 6+ bestaat niet meer. Voor kinderen met een grote maat, die nog niet helemaal zindelijk zijn, zijn er de maten 7 en 8. Pampers heeft ook luiers en luierbroekjes in die extra grote maten.

Huidige aanbiedingen

Oude voorraden in een Pampers maat 6+ aanbieding

Als je goed op zoek gaat kun je nog weleens voorraden vinden van de Pampers Baby Dry luiers in maat 6+. Een echte Pampers maat 6+ aanbieding wordt echter steeds schaarser. Als je echt op zoek gaat naar luiers in maat 6+ moet je je toevlucht nemen tot andere merken. Er zijn wel voldoende luiers verkrijgbaar in de maten 7 en 8, ook van Pampers. Houd er rekening mee dat deze luiers veel minder worden verkocht dan de luiers in de reguliere maten. Daarom zal de keus uit verschillende typen luiers en luierbroekjes beperkt zijn.

Preventieve producten in de Pampers maat 6+ aanbieding

Dat je in een Pampers maat 6+ aanbieding alleen de Pampers Baby Dry luier kunt vinden is op zich niet zo’n probleem. De kinderen die gebruik moeten maken zo’n grote maat gebruiken deze luiers vrijwel alleen preventief gedurende de nacht. De luiers zijn dan alleen bedoeld om te voorkomen dat het bedje bij een ongelukje helemaal nat wordt. Pampers luierbroekjes in maat 6+ zijn helemaal niet te vinden. Dat komt omdat er maar heel weinig vraag is naar luierbroekjes in zo’n tussenmaat.

Overzicht in het aanbod

Bij pampersweekaanbiedingen.nl vind je alle Pampers maat 6+ aanbiedingen bij elkaar. Voor een product dat vrijwel niet meer beschikbaar is lijkt dat een beetje overbodig, maar dat klopt toch niet helemaal. Op deze pagina kun je namelijk wel aanbiedingen vinden van luiers met maat 6+ van andere merken. Op deze manier willen we je bij pampersweekaanbiedingen.nl zoveel mogelijk helpen om toch de luiers die jij wilt gebruiken voor je kind voor een zo laag mogelijke prijs te vinden. Je kunt je ook abonneren op de nieuwsbrief. Dan krijg je alle luieraanbiedingen gratis in je mailbox.

De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!