Pampers maat 1 aanbieding | De beste deals

Als je een pasgeboren baby hebt moet je op zoek naar luiers. Een pasgeboren baby weegt tussen de 2,5 – 5 kilo en geschikte luiers kun je kopen in een Pampers maat 1 aanbieding. Elk kind zal beginnen met een luier uit de Pampers maat 1 aanbieding. Die heeft bij Pampers de naam Newborn. Alle luiers die verkrijgbaar zijn in deze maat hebben het kenmerk dat ze heel zacht zijn. Dat moet ook wel, want de huid van een pasgeboren baby is heel teer. Je moet er niet aan denken dat je kindje door de luier last krijgt van pijnlijke irritatieplekken of van luieruitslag.

Huidige aanbiedingen

Pampers Maat 1 aanbieding

Groot inkopen van een Pampers maat 1 aanbieding

Luiers zijn erg duur en je baby heeft er in het begin behoorlijk veel van nodig. Het is geen uitzondering dat je per dag 5 luiers nodig hebt. Luiers uit de Pampers maat 1 aanbieding gebruik je ongeveer de eerste drie maanden na de geboorte. Wees dus niet bang en koop meteen een grote hoeveelheid van die Newborn luiers. Door luiers in een Pampers maat 1 aanbieding in een grote hoeveelheid in te slaan kun je profiteren van quantumkorting. Dat kan heel veel geld schelen. Er zijn voorbeelden bekend van aanbiedingen waarbij je meer dan 50 procent korting kunt krijgen.

Pampers maat 1 aanbieding voor pasgeborenen

De Newborn luiers in de Pampers maat 1 aanbieding worden geleverd in twee series. De ene is de Pampers Premium Protection en de andere is de Pampers Pure Protection. Je kunt met het beste met een kleine verpakking uitproberen welke van die twee het prettigst is voor jouw baby. Als je op internet op zoek gaat naar een Pampers maat 1 aanbieding is de kans aanwezig dat je andere luiers tegenkomt van Pampers, zoals de Baby Dry. Dat is vaak een wat ouder product, dat nog wel verkrijgbaar is. Het is geen enkel bezwaar om voor zo’n aanbieding te kiezen als je daarmee veel geld kunt besparen.

Overzicht in het aanbod

Bij Pampers is men zich wel bewust van de moeite die ouders soms hebben bij het kiezen van de juiste luier voor hun baby. Daarom heeft het bedrijf een overzicht gemaakt van de soorten luiers die per maat verkrijgbaar zijn. Je krijgt dat overzicht gratis als PDF van ons als je je abonneert op de nieuwsbrief van pampersweekaanbiedingen.nl. Als je dat doet krijg je elke week een gratis overzicht in je mailbox met actuele aanbiedingen. Dat betreft aanbiedingen van Pampers luiers uit de nieuwe collecties en uit oudere collecties.

De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!