Pampers Maat 0 aanbieding | Beste deals

Luiers zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten, variërend van 0 tot 8. Elke maat is gekoppeld aan het gewicht van een baby. Zo is een Pampers maat 0 aanbieding geschikt voor baby’s van minder dan 2,5 kilo. Jammer genoeg is het systeem met maataanduidingen niet perfect. Want het gebeurt regelmatig dat een kindje nog niet groot genoeg is voor een maat, terwijl het alweer uit de voorgaande maat is gegroeid. Om dat op te lossen bestaan er tussenmaten. Die kun je herkennen aan een +. Een 4+ luier is dus een luier voor een kind met een maat tussen maat 4 en 5.

Huidige aanbiedingen

De grote verwarring bij het uitzoeken van de juiste luiers

Het ondoorzichtige systeem van maten is niet het enige dat het lastig maakt om een perfect passende luier voor je baby te vinden. Als je op zoek gaat naar een Pampers maat 0 aanbieding kan het best zijn dat je luiers met verschillende namen vindt, terwijl dit exact dezelfde luiers zijn. Dat komt doordat Pampers zijn luiers regelmatig van naam veranderen. Bovendien worden er naast de standaard luierseries ook sub-producten uitgebracht, ook elk weer met een eigen naam. Het is natuurlijk fijn dat je bij het zoeken naar een Pampers maat 0 aanbieding zoveel keuzevrijheid hebt, maar zie er maar eens het overzicht over te houden.

Pampers maat 0 aanbieding is voor de allerkleinsten

De Pampers maat 0 aanbieding is geschikt voor hele kleine kindjes. Dat betreft in de meeste gevallen baby’s die prematuur geboren zijn en de eerste maanden of weken van hun leven in een couveuse moeten liggen. Dan dragen ze luiertjes met maat -1, die gemaakt zijn voor een kindje met een gewicht van 0,5 – 1,5 kilo. Een luier uit een Pampers maat 0 aanbieding heeft de naam Micro. Baby’s kunnen ze pas aan als ze met papa en mama mee mogen naar huis.

Overzicht in het aanbod

Om duidelijkheid te verschaffen in het enorme aanbod aan luiers heeft Pampers een handig overzicht gemaakt. Daarin kun je zien welke soorten luiers er in welke maat zijn. Daar staan alleen de luiers uit de standaardcollectie in, maar het overzicht biedt de nodige houvast. Op deze pagina vind je alle luiers uit de actuele Pampers maat 0 aanbieding. Dus niet alleen de luiers die nu in het assortiment zitten, maar ook luiers uit een Pampers maat 0 aanbieding, die misschien al een aantal jaren niet meer worden geproduceerd.

De beste Pampersaanbiedingen in je mail!

  • Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen
  • Mis nooit meer een aanbieding!
  • Ontvang direct na aanmelding actieve aanbiedingen

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!