Baby’s ondergaan in het eerste jaar meer dan 2000 luierwisselingen. En als je lang genoeg in het luierpad staat, lijkt het misschien alsof je voor elk van die veranderingen een andere luier kunt kiezen. Er zijn Swaddlers en Pure en Overnights. Hoe moet je weten welke je baby op dit moment nodig heeft? Dit artikel hebben we gebruikt om een ​​deel van die verwarring op te ruimen. De volgende keer dat je naar een muur van dozen staart (virtueel of IRL), gebruik dan deze woordenlijst om je te helpen erachter te komen voor welke luier je je moet kopen en in je dames tas voor boodschappen moet plaatsen.

Pampers Swaddlers Overnights  

Je baby kan ’s nachts misschien in orde zijn met zijn gewone luier, maar als je regelmatig lekkage opmerkt, wil je misschien overstappen op een luier voor ’s nachts. De Swaddlers Overnights zijn ontworpen om de babyhuid droog en gezond te houden en houden vocht tot 12 uur lang weg van de huid. Ze zijn ontworpen met Soft Flexi-Sides die een zachte, dempende stretch bieden voor een veilige en comfortabele pasvorm.

Pampers Swaddlers

Een van de meest populaire luierkeuzes voor pasgeboren baby’s, Pampers Swaddlers zijn superzacht en ontworpen met een speciale voering die vocht van de huid afvoert. En aangezien het verschonen van luiers in die vroege dagen onvoorspelbaar kan zijn, helpen lekbeschermingsbarrières langs de beenmanchet te beschermen waar poepexplosies het meest waarschijnlijk zijn. Swaddlers worden ook geleverd met een vochtindicator die je laat weten wanneer de luier van je baby nat is en hebben een speciale uitsparing voor de navelstreng van je baby (t/m maat 2).

Pampers Baby Dry

Als lekken overdag je probleem zijn, moet je misschien het luierspel van je baby uitbreiden naar een luier die nog beter absorbeert – en dat is waar Baby Dry in het spel komt. Ze zijn ontworpen om 12 uur bescherming tegen nattigheid te bieden (wat betekent dat ze veel plas kunnen vasthouden) en hebben speciale lekbarrières om te voorkomen dat nattigheid (en andere dingen) ontsnapt. Neem ze dus zeker mee in je toilettas leer!

Pampers Cruisers 

Cruisers met Stay-Put fit zijn ontworpen voor de meest actieve baby’s, daarom vind je ze niet in newborn maten (ze beginnen bij maat 3). Ze zijn gemaakt met zachte, rekbare zijkanten die zorgen voor een comfortabele en veilige pasvorm, zodat je baby de vrijheid heeft om te bewegen, terwijl extra lekbarrières rond de benen beschermen tegen uitbarstingen. Bovendien kunnen ze gemakkelijk meegenomen worden in een weekendtas.

Pampers Cruisers 360

Cruisers 360 lijken erg op Cruisers-luiers, met één belangrijk verschil: in tegenstelling tot gewone getapete luiers hebben deze luiers een speciale elastische tailleband die bijna als ondergoed wordt gedragen. Dit betekent dat je ze gemakkelijk aan en uit kunt doen, en ze zijn in principe peuterproof. En zonder opening aan de achterkant van je luier, heb je minder kans op die gevreesde uitbarstingen die soms kunnen gebeuren. Als de luier van je baby verschoond moet worden, scheur je gewoon de zijkanten open en rol je de luier op.

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!