Als je opzoek bent naar iets om je uiterlijk een  verandering te geven dan zijn extensions misschien een idee voor jou. Hairextensions zijn verlengingen van je eigen haar. Er zijn allerlei verschillende soorten extensions. Ze komen in veel verschillende kleuren, lengtes en stijlen. Er zit ook een verschil in het soort extensions. Je hebt bijvoorbeeld human hair extensions of synthetische extensions. Er zitten grote verschillen tussen de kwaliteit en wat je kunt doen met de extensions. Je hebt ook grote verschillen tussen de aanhechtingen van de extensions. Je kan ze bijvoorbeeld vast laten maken aan je haar door middel van ringetjes of je kan clip-in extensions halen, die klip je in en uit. Zoals je merkt zijn er dus allerlei verschillende soorten extensions je hebt onder andere ook keratine wax extensions. We gaan het in dit artikel meer over deze soort extensions hebben. 

Wat zijn keratine wax extensions?

Ten eerste, wat zijn keratine wax extensions? Wax extensions zijn extensions die worden aangebracht door middel van een bonding techniek. De extensions worden aan losse plukjes haar aangebracht door middel van een stukje wax aan de bovenkant. Bij keratine wax extensions wordt er gebruikt gemaakt van een keratine wax bonding, dit is een bepaalde soort wax die ongeveer tot zo’n 4 maanden blijft zitten. Het stukje wax wordt kort verwarmd  waardoor het waxje zacht en buigbaar wordt. Hierdoor kan als gevolg de aanhechting oftewel het stukje wax om een plukje van het eigen haar gevouwen worden. Het is belangrijk dat dit zorgvuldig en professioneel wordt gedaan om harde randjes en haar schade te voorkomen. Kijk voor kwalitatieve keratine wax extensions op hairextensionsvoordeel.nl bijvoorbeeld.

De voor- en nadelen van keratine wax extensions

Bij keratine wax extensions zijn er een aantal voordelen, maar ook een aantal nadelen om rekening mee te houden. Met wax extensions is er volledige controle over waar de extensions nodig zijn. Er kan hierdoor volume en lengte toegepast worden waar nodig is. Het is ook volledig zelf in de hand hoeveel lengte en volume er toegepast wordt. Ook kan de perfecte kleur voor je gemaakt worden voor de extensions waardoor het er ook super natuurlijk uitziet. Het is wel belangrijk om rekening te houden met dat keratine wax extensions niet voor thuisgebruik is. Als de extensions niet professioneel worden aangebracht of verwijderd levert dit haar schade op. Het laten van extensions is echter wel prijzig. je bent in de ochtend ook langer bezig met het stylen en verzorgen van je haar.

Hoe kan je keratine wax extensions verwijderen?

Je kan in principe extensions zelf verwijderen, dus ook keratine wax extensions. Dit wordt echter sterk afgeraden omdat het veel haar schade kan opleveren als het niet goed wordt gedaan. Zorg dus altijd dat je naar je kapper gaat om de extensions te laten verwijderen.

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!