Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Je kunt nu heerlijk gaan fantaseren over hoe je kleintje eruit gaat zien en wat zijn of haar karakter gaat zijn. Maar er is ook werk aan de winkel. Er moet een babykamer gemaakt worden en de baby heeft ook kleertjes en luiers nodig. Dat loopt al snel op in de papieren. Tijdens je zwangerschap moet je daarom zuinig met je geld omgaan. Zo (be)spaar je geld als je zwanger bent.

Schaf tweedehands producten aan

Uiteraard gun je je kleintje alles en wil je al zijn of haar spulletjes het liefst van de beste kwaliteit kopen. Je zult er echter al snel achter komen hoe duur babyspullen zijn. Gelukkig zijn er alternatieven om toch aan leuke en goede spullen te komen. Kijk eens rond op marktplaats. Hier vind je talloze producten die je perfect kunt gebruiken. Bovendien kun je jouw babyspullen er ook op zetten wanneer je deze niet meer nodig hebt.

Vraag spullen aan familie en vrienden

Ook je familie en vrienden helpen je graag met de babyuitzet. Heb je een broer of zus die net wat oudere kinderen heeft of is het kind van je beste vriendin zijn of haar babykleertjes al ontgroeid? Wie weet hebben zij nog wat voor je over. Kleine kinderen ontgroeien al hun kleding en spullen namelijk razendsnel. Als je deze krijgt van een andere ouder scheelt het jou weer geld en hoeven deze niet na een paar keer gebruikt te hebben alweer worden weggegooid. 

Vergelijk zorgverzekeringen

Je zorgverzekering is een belangrijke kostenpost. Tijdens je zwangerschap zul je veel kosten maken, dus is het belangrijk dat je een zorgverzekering kiest die veel zwangerschapskosten vergoedt. Hierbij is de premie van de verzekering ook niet onbelangrijk. Zoek al aan het begin van je zwangerschap goed uit welke zorgverzekeringen het beste bij je passen en reken uit hoeveel je er per maand aan kwijt bent. Dit kan eenvoudig via Ikvergelijkonline.nl. Zo kun je een goede afweging maken wat betreft je zorgverzekering. 

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!