Kinderen zijn in hun eerste levensjaren ontzettend duur. De hoge kosten worden voornamelijk veroorzaakt door de luiers die je jonge kinderen nodig hebben. Wist je dat een kind in zijn of haar eerste jaar al snel 2.500 luiers verbruikt? Na het eerste naam neemt het verbruik af, maar ligt dit nog steeds ver boven de 1.000 luiers per jaar! Reden genoeg om te kijken of er mogelijkheden zijn om te besparen op de kosten voor luiers. In dit artikel vind je verschillende tips, die hier goed bij van pas kunnen komen.

Tip 1: ga voor een wasbare katoenen luier

Een van de makkelijkste manieren om te besparen op luiers, is de keuze voor wasbare katoenen luiers. Hoewel je ook de wasbare luiers eens in de zoveel tijd zal moeten vervangen, gaan ze logischerwijs veel langer mee dan de modellen die je na eenmalig gebruik weg moet gooien. De investering vooraf is groter, maar het levert je uiteindelijk een forse besparing op.

Tip 2: zoek wekelijks naar aanbiedingen

Supermarkten bieden regelmatig aanbiedingen aan voor luiers. Kijk aan het begin van de nieuwe week waar de luiers deze week in de aanbieding zijn. Wees er snel bij, want zeker in kleinere supermarkten zijn de afgeprijsde luiers vaak snel weg. Je bent immers niet de enige met een jong kind! Door voor aanbiedingen te kiezen geef je niet onnodig veel geld uit aan luiers. Zoek ook eens via Bespaardeals.nl om de beste luier deals te vinden! 

Tip 3: neem altijd de grootste verpakking

Wees niet bang dat de luiers niet volledig op zullen komen; kies altijd voor de grootste verpakkingen! Door de luiers in grote verpakkingen aan te schaffen ben je per luier goedkoper uit. De prijs van een XL-verpakking ligt vrijwel altijd lager, dan de prijs van meerdere losse verpakkingen in regulier formaat. Dit geldt overigens niet alleen voor luiers, maar ook voor een groot aantal andere producten.

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!