Is een familielid of zijn vrienden net bevallen van een kleine? Dan wil je uiteraard snel op kraambezoek met een mooi cadeau om de kleine te gaan bewonderen. Een kraamcadeau bestaande uit rompertjes, een badcape of kleertjes zijn erg standaard en kersverse ouders zitten er ook niet altijd op te wachten om kleertjes voor de kleine te krijgen. Denk daarom eens aan het geven van een creatief kraamcadeau zoals een memorybox waar de ouders allerlei leuke dingetjes van de kleine in kunnen bewaren, houten speelgoed voor als ze wat groter zijn of een bedrukt tegeltje. Een bedrukt tegeltje is momenteel helemaal hip om cadeau te geven als kraamcadeau.

Laat een tegeltje bedrukken

Een bedrukt tegeltje is dus zeker een leuk kraamcadeau. Maar hoe zorg je ervoor dat je een persoonlijke touch kunt geven aan een bedrukt tegeltje? Er zijn diverse websites die deze service aanbieden via online software. Via deze software kan het gehele tegeltje zelf aangepast en opgemaakt worden. je kunt hierbij denken aan het gebruiken van bestaande designs binnen de software, maar je kunt het tegeltje ook helemaal zelf opmaken met foto’s of teksten. Bedenk van tevoren wat je op het tegeltje wilt laten drukken, zodat je al een idee hebt als je gaat beginnen. Je kunt online ook eens rondkijken naar andere bedrukte tegeltjes om ideeën op te doen. Een tegeltje met foto bedrukken via Tegeltje.nl is eenvoudig en snel geregeld. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het opmaken van het tegeltje met een goede kwaliteit foto, deze af te laten drukken en te laten bezorgen bij jou thuis. 

Als je een bedrukt tegeltje voor de baby wilt laten maken, kun je een kopie van het geboortekaartje op een tegeltje laten drukken, maar je kunt ook een mooie tekst of wens voor de kleine op het tegeltje zetten. Als je voor de ouders ook een tegeltje wilt laten bedrukken is het een leuk idee om een leuke gezinsfoto of spreuk/quote op het tegeltje te zetten. Het is tenslotte toch een hele bijzondere gebeurtenis om (weer) vader en moeder te worden van een kleintje. Via Tegeltje.nl ontwerp je zo’n tegeltje eenvoudig. Vervolgens wordt het tegeltje naar wens snel op de aangegeven locatie bezorgd.

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!