De afgelopen periode zijn er in Nederland heel veel kleintjes geboren. Het is natuurlijk een gekke tijd geweest waarin mensen en stellen nog veel meer na zijn gaan denken over wat ze precies met hun leven willen. Wat is belangrijk en waar wil jij je aandacht aan besteden. Het is gebleken dat voor veel stellen dit toch wel een baby is geworden. We zien dat er veel zwangere dames zijn en al veel kleintjes die er al geboren zijn. Het is natuurlijk een geweldige ervaring die je ook graag wilt vastleggen. Voor het vastleggen van de mooie momenten zijn er verschillende manieren. We zien dat veel dit gewoon met hun telefoon doen door elke dag foto’s te maken. Wel zijn er andere manieren die dit nog veel leuker maken. Zodat je hier later ook met een lach op terug kunt kijken.

Een invulboek is dan een mooie manier.

Populaire invulboeken

Je hebt voor alle verschillende periodes tijdens de zwangerschap en de geboorte leuke invulboeken. Je hebt namelijk het invulboek voor de zwangerschap. Door hier goed in bij te houden wat je allemaal ervaart kun je hier later ook heel bewust op terugkijken. Dit geeft namelijk een tastbare herinnering aan deze bijzondere tijd. Er zijn natuurlijk ook hier weer verschillende soorten invulboeken. Je hebt het dagboek dat veel gebruikt wordt. Maar ook je zwangerschap invulboek die naar verschillende aspecten kijken. Allemaal met hun eigen aanpak en zaken die je in kunt vullen en toevoegen.

De leukste herinneringen van je baby

Het meest populair zijn de invulboeken voor een baby. Dit is het moment waar je naar uitgekeken hebt en ze worden zo snel groot. Je wilt al deze prachtige momenten ook wel vastleggen. Zodat je de baby als hij groot is ook kunt laten zien hoe deze periode geweest is. Ook hier heb je weer heel veel verschillende soorten invulboeken. Want voor iedereen zijn er weer andere aspecten van de geboorte die belangrijk zijn. Je hebt bijvoorbeeld een invulboek voor het eerste jaar. Zodat je de ontwikkelingen van de kleine helemaal bij kunt houden. We zien ook veel vraag naar het kraambezoek boek. Tijdens de eerste periode van de geboorte wil iedereen natuurlijk langskomen. Hiervoor is het kraambezoek boek echt super leuk. Je kunt namelijk bijhouden wie er allemaal langs zijn geweest. Ze kunnen dan zelf iets in het invulboek zetten of je doet dit samen met het kraambezoek. Zo maak je aan actieve herinnering aan deze periode.

En na de kraamperiode?

Ga je nog een stap verder dan is er ook het oppasdagboek. Na de kraamperiode begint de structuur en zoeken de meeste ouders ook een oppas. Of natuurlijk meerdere mensen die op kunnen passen. Tegenwoordig zijn dat regelmatig de opa en oma. Maar ook ooms en tantes zijn vaak bereid en zelfs enthousiast om op te passen. Hiervoor is dit invulboek een prachtige oplossing. Zeker als ze vaker oppassen kun je dit op een leuke manier bijhouden. Dit kun je zelf doen of dit kan de oppas dan gaan doen. Zodat ze dit in hun eigen woorden kunnen gaan doen.

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!