Luiertassen ideaal voor onderweg!

Ga je vaak op reis, of moet je vaak ergens naar toe met je baby, dan kunnen luiertassen goed van pas komen. In een luiertas kan je alle belangrijke spullen meenemen die van pas kunnen komen als je met je baby op pad gaat. Een luiertas bestaat meestal uit verschillende vakken waar je alle babyspullen gemakkelijk maar zeker ook overzichtelijk kunt opbergen. Daarnaast zit er in de meeste luiertassen ook een speciaal isoleervak waarin babyvoeding bewaard kan worden en zo redelijk op temperatuur gehouden kan worden.

Sommige luiertassen worden geleverd met een handig verschoningsmatje waar je de baby op kunt verschonen.

Ga je binnenkort op reis of een dagje weg met je baby? Wees goed voorbereid en neem een mooie luiertas mee! Je hebt ze in verschillende soorten en maten. De tassen passen ook gemakkelijk op een buggy en zijn in verschillende kleuren en met verschillende opdrukken verkrijgbaar.

Klik hier voor extra informatie over specifieke tassen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen

Ontvang wanneer jij wilt de beste aanbiedingen

Mis nooit meer een aanbieding!

Ontvang direct na aanmelding actieve kortingscodes!

Je hebt je aangemeld voor onze nieuwsbrief. Om je aanmelding af te ronden hoef je alleen nog maar op de bevestiginglink in je e-mail te klikken. Je ontvangt vervolgens direct de beste aanbiedingen van dit moment.