Regelmatig last hebben van halitose, oftewel slechte adem, kan erg vervelend zijn. Het kan zelfs zo ver gaan dat je je daardoor niet op je gemak voelt wanneer je in de aanwezigheid bent van andere mensen. De ene persoon heeft hier meer last van dan de ander, en je hebt dit helaas niet zelf voor het kiezen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg producten die je kunnen helpen om die slechte adem te bestrijden. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale zuigtabletjes die een slechte adem, droge mond en een vieze smaak in je mond tegengaan. Lees snel verder om te kijken welke middeltjes er nog meer zijn die jou kunnen helpen om een einde te maken aan je slechte adem.   

Deze middeltjes kunnen jou helpen 

Halitose kan op verschillende manieren ontstaan. Sommige mensen denken dat de oorzaak van een slechte adem in de maag ligt, maar meestal is dit niet zo. De oorzaak ligt vaak namelijk in de mond. Hier kun je niet altijd iets aan doen. De ene persoon heeft hier nou eenmaal meer last van dan iemand anders. Om een slechte adem te bestrijden, is het belangrijk dat de oorzaak van het probleem aan wordt gepakt en dat is precies wat de producten in deze lijst doen. Ze verdoezelen niet de slechte adem, maar zorgen ervoor dat de slechte adem echt weggaat.  

Mondwater om een slechte adem tegen te gaan  

Een effectieve manier om halitose te bestrijden is mondwater. Let er alleen wel op dat vele mondwaters alcohol bevatten. Dit doodt namelijk alle bacteriën, de goede en de slechte. Daarnaast droogt het je mond uit, wat juist zorgt voor een slechtere adem. Het mondwater van Oravall bevat geen alcohol, maar actieve zuurstof. Dit zorgt ervoor dat de schadelijke bacteriën die vieze lucht verspreiden bestreden worden. Oravall mondwater is dus erg goed om te gebruiken wanneer je regelmatig een slechte adem hebt en problemen hebt met je tandvlees, bijvoorbeeld gevoeligheid of bloedingen. De ingrediënten van dit product zijn uitgebreid wetenschappelijk getest en dus veilig te gebruiken. Daarnaast heeft hij ook een lichte menthol smaak waardoor je meteen een fijne smaak in je mond hebt.  

Kauwgom om een slechte adem tegen te gaan 

Een andere effectieve manier om halitose te bestrijden is kauwgom. U kunt dan het beste de Moist-R kauwgom gebruiken. Deze is namelijk erg gezond en bevat alleen maar biologische producten. Zo zit er geen suiker in, maar een natuurlijk berken xylitol. Daarnaast zit er ook geen titaandioxide in. Dit wordt vaak gebruikt als witte kleurstof en kan zich in weefsels ophopen in je lichaam. Daarnaast zorgt deze kauwgom voor een natuurlijke zuurbalans in je mond waardoor je glazuur minder snel beschadigd wordt. Ook heeft de kauwgom een mint smaak zodat je meteen een frisser gevoel in je mond krijgt.  

Een pipet om een slechte adem tegen te gaan 

Je kunt ook een slechte adem krijgen door amandelsteentjes of andere brokjes in je keel. Deze brokjes veroorzaken dan vanuit de keel voor een onaangename geur die niet zo gemakkelijk te bestrijden is met kauwgom, mondspoelmiddel of mondwater. Gelukkig is hier desondanks wel een oplossing voor, namelijk de TonsilFresh Cupping Glass. Dit is een glazen pipetje waarmee je de amandelsteentjes uit je keel kunt halen. Je plaatst het uiteinde van het pipet dan op zo’n steentje en zuigt hem vacuüm. Zo kun je op een veilige en snelle manier je keel verlossen van die vervelende amandelsteentjes. 

Neusdruppels om een slechte adem tegen te gaan 

Je kunt ook een slechte adem krijgen wanneer je last hebt van teveel neusslijm. Door dit neusslijm kunnen bacteriën veel vervelende luchtjes veroorzaken en kan jouw speeksel niet meer goed jouw mond reinigen. Dit overtollige neusslijm kan veroorzaakt worden wanneer je verkouden bent. Gelukkig zijn er neusdruppels die hiertegen helpen, bijvoorbeeld de TonsilFresh Nasal Sinus Drops. Deze druppels zorgen er namelijk voor dat het neusslijm weer weggaat en dat de bacteriën geen vrij spel meer hebben om vervelende geurtjes te verspreiden. Ook zorgt het ervoor dat je meteen een frisse adem krijgt. Ook zitten er geen verslavende ingrediënten in dit product waardoor je het met een gerust hart regelmatig kunt gebruiken. 

Een schoonmaakset om een slechte adem tegen te gaan 

Halitose wordt meestal veroorzaakt in de mond zelf, bijvoorbeeld door een vervelende witte aanslag achter op je tong. Gelukkig kun je dit gemakkelijk verwijderen met de Tongue Clean Voordeelkit. In deze kit zitten een Orapack + California Breath powerdrops. Dit is een gel, een tongreiniger en druppels voor je tong. Het werkt heel simpel. Eerst smeer je namelijk je tong in met de gel. Vervolgens maak je je tong schoon met de speciale reiniger door alle aanslag die achter op je tong zit naar voren te schrapen. Zo is meteen alle aanslag verwijderd. Het is dan wel het beste als je nog een aantal keer per dag de druppels voor je tong gebruikt zodat deze vrij blijft van bacteriën.  

Een tandpasta om een slechte adem tegen te gaan 

Om een slechte adem tegen te gaan, moet je beginnen met een goede tandpasta. De OXYD-8 tandpasta is speciaal ontwikkeld om halitose tegen te gaan. Hij zorgt namelijk voor een verhoogde speekselproductie waardoor je mond altijd goed gehydrateerd is. Daarnaast gaat hij een vieze smaak in de mond tegen en helpt het om aanslag op je tong te verminderen. Uiteraard is deze tandpasta ook geschikt om je witte tanden nog tanden witter te laten maken en om gaatjes te voorkomen.   

Zuigtabletten om een slechte adem tegen te gaan 

Een fijne manier om halitose tegen te gaan is door Dr. Katz Dry Mouth Lozenges te gebruiken. Dit zijn zuigtabletten met een heerlijke citrus munt smaak die meteen verlichting bieden en zorgen voor een aangename smaak in je mond. Daarnaast pakken ze ook de kern van het probleem aan en zorgen ze dat de speekselproductie verhoogd wordt. Speeksel zorgt er namelijk voor dat je minder last hebt van gaatjes, een slechte adem en ontstoken tandvlees. Ook bevatten deze pastilles zuurstof en xylitol die de slechte adem echt aanpakken. Deze zuigtabletten bevatten geen verdachte stoffen zoals aspartaam en sacharine.

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!