Waarom is het zinvol goed op de prijs van luiers te letten? Omdat je er veel van verbruikt, de prijsverschillen groot zijn en je er dus eenvoudig op kunt besparen. Gemiddeld vraagt een baby om vier a vijf luiers per dag. Met een beetje pech duurt het een jaar of vier voordat je kleine zindelijk is. Een snelle rekensom brengt ons tot de schatting dat een kind voor het zindelijk wordt grofweg 7300 luiers verbruikt. Er zijn verschillende soorten luiers, maar wat is nou een goedkope luier? Voor een wegwerpluier wordt een prijs ergens tussen de €0,12 en de €0,36 cent gevraagd. Per kind gaan de luiers je dus tussen de €800,- en €2700,- euro kosten. Door goed op te letten, kun je dus grofweg €1900,- euro besparen.

In deze blog willen we je een goed idee geven waar je op moet letten bij het vinden van de beste Pampers aanbiedingen. Wij verkopen zelf geen luiers. Wel zullen we je laten zien waar je structureel of op basis van aanbiedingen regelmatig voor een goede prijs goede luiers kunt kopen.

Hoe vind je de goedkoopste luiers?

Wat moet je weten over acties en aanbiedingen die je in verschillende folders ziet staan? Veel winkels en online aanbieders werken met acties. Voor gewone winkelketens zijn acties met luiers vaak vooral een manier om publiek naar de winkel te trekken. Voor merk luiers als bijvoorbeeld Pampers, Huggies of Libero fietsen mensen graag een blokje om wanneer ze tegen een hele lage prijs aangeboden worden. De winkelier verdient zijn brood vervolgens vooral met alle spulletjes die hij naast de luiers aan deze mensen verkoopt. Er is hierdoor veel concurrentie op prijs en dat brengt weer met zich mee dat er ontzettend veel verschillende acties zijn. Het is dus logisch dat de consument door al deze acties door de bomen het bos niet meer ziet.

3 tips om te besparen op je Pampers en andere a-merken

Dit probleem gaan wij met de deze blog helaas niet oplossen. Door je een aantal tips te geven, hopen we je wel te helpen bij het vinden van de voor jou meest aantrekkelijke luier aanbieding.

  • Reken altijd om naar een prijs per stuk: 12 eurocent per luier is heel goedkoop, 20 cent mooie aanbiedingsprijs voor een merk luier, 25 cent normale prijs als ze niet in de aanbieding zijn alles boven de 30 cent is belachelijk duur.
  • Prijzen veranderen vaak! Als je ergens goedkope luiers hebt gevonden, kan het goed zijn dat ze een week later weer heel anders geprijsd zijn.
  • Bij online winkels: Let op verzendkosten!! Webwinkels rekenen bij kleine bestellingen vaak behoorlijke verzendkosten. Vaak kun je door een grotere bestelling te plaatsen, of door andere producten bij te bestellen, verzendkosten voorkomen.

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!