Voor peuters en kleuters die net beginnen met lezen zijn kinderbladen erg leuk. Een tijdschrift vol met verhaaltjes en leuke plaatjes zorgt voor uren leesplezier voor je kind. Maar wat zijn nou eigenlijk de leukste tijdschriften voor peuters en kleuters? Wij hebben de 3 leukste voor je op een rijtje gezet!

1. Donald Duck

Natuurlijk mag het bekende Donald Duck tijdschrift niet ontbreken in dit lijstje. Dit weekblad staat vol met moppen, puzzels en leuke strips. Naast Donald Duck komen ook de andere bekende inwoners van Duckstad voorbij, zoals Mickey Mouse, Dagobert Duck, Kwik, Kwek, Kwak, Katrien en de zware jongen.

Speciaal voor de beginnend lezers zijn er Donal Duck Junior tijdschriften. Deze staan vol met leuke strips en spelletjes voor de kleinste peuters. De strips hebben overzichtelijke bladzijden en er wordt een groot lettertype gebruikt, zodat beginnende lezers gemakkelijk de strips kunnen lezen. Een proefabonnement op de Donald Duck aanvragen? Dat kan via Proefabonnementkrant.com

2. Bobo

Het tijdschrift Bobo wordt gemaakt in samenwerking met leerkrachten. Dit maakt het tijdschrift niet alleen leuk om te lezen, maar je peuter of kleuter leert ook op een leuke manier. Een Bobo tijdschrift staat bomvol met kleurplaten, voorleesverhalen, cijfer- en letteroefeningen, knutselopdrachten en puzzels. Bobo tijdschriften zijn erg leuk en leerzaam voor zowel peuters als kleuters. 

3. Maan Roos Vis

Dit tijdschrift is speciaal gemaakt voor kinderen in groep 3 en bevat veel puzzels, tekeningen en verhalen. Maan Roos Vis is gebaseerd op de leesmethode Veilig leren lezen van school. Dit tijdschrift is ideaal om je peuter op een leuke manier te laten leren lezen.

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!