Voor iedereen die in 2022 wat extra wilt verdienen is het starten van een ‘side hustle’ een verstandig idee. Dit kan betekenen dat je start met het verkopen van tweedehands kleding op vinted, het doorverkopen van sneakers of pokémon kaarten of het upcyclen van oude meubels. Ben jij enorm handig met je handen? Dan kun je zelfs epoxy boomstamtafels gaan verkopen! Eigenlijk alles wat je naast je huidige baan kunt doen om wat extra’s te verdienen rekenen wij als een succesvolle side hustle. 

Resin art verkopen

Ben jij al langere tijd bezig met het maken van resin art? Dan weet jij waarschijnlijk als geen ander dat je hier te gekke items mee kunt fabriceren. Heb je al eens geprobeerd enkele items te verkopen? Ook is het mogelijk om op commissie basis te werken, zo maak je de items pas als je er een koper voor hebt, op deze manier komt je garage of zolder ook niet overvol te staan. Ben jij nog niet gestart met het maken van resin art? Dan is het mogelijk om een resin art starterspakket te bestellen en zelf uit te testen of deze hobby of side hustle iets voor jou is.

Social media marketing

Ben jij handig met het maken en posten van social media posts, het ontwikkelen van websites of het analyseren van data? Dan is het werken binnen de online marketing iets voor jou. Je kunt aan de slag met het maken van websites of het bijhouden van de sociale kanalen van lokale bedrijven. Wanneer je dit op zzp basis doet kun je een eigen uurloon berekenen en je eigen uren inplannen, dit is volgens ons echt ideaal voor tijdens je studie. Vergeet absoluut je aangiften niet op tijd te doen want anders volgen er boetes! 

Interieur designer

Wanneer je super creatief bent aangelegd of hier de nodige studies, opleidingen en cursussen voor hebt gevolgd kun je jezelf verhuren als interieur designer. Zorg dat je goed ingelezen bent in de laatste interieurtrends en ontwerpen maar! Er worden nu meer woningen gebouwd, verkocht en verbouwd dan ooit tevoren, er zou dus genoeg werk moeten zijn voor ontwerpers. Maak of laat snel een website maken, promoot jezelf op je eigen social media kanalen en ga ervoor!

Alle luieraanbiedingen direct in jouw mailbox?

Ontvang alle Luier aanbiedingen!

Betaal nooit meer te veel!

Ontvang direct na aanmelding de beste aanbiedingen van dit moment!

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste luieraanbiedingen!